24 Temmuz 2012 09:03

Bir kadın cinayeti daha

Samsun’un Atakum ilçesinde bir adam, tartışma sonucu arkadaşı olan kadının boğazını keserek öldürdü.Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes sahilinde dün gece saat 22.00 sıralarında Uysal S.(34) ile Gürcistan uyruklu Gülnara Bak (43) kayalıklarda oturdu.Görgü tanıklarının ifadesine göre, bu sırada kadının cep tele

Bir kadın cinayeti daha
Paylaş

Samsun’un Atakum ilçesinde bir adam, tartışma sonucu arkadaşı olan kadının boğazını keserek öldürdü.

Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes sahilinde dün gece saat 22.00 sıralarında Uysal S.(34) ile Gürcistan uyruklu Gülnara Bak (43) kayalıklarda oturdu.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, bu sırada kadının cep telefonu çaldı. Konuştuğu kişiyle kendisini aldattığını ileri süren Uysal S., Bak ile tartışmaya başladı.

Cebindeki bıçağı çıkaran genç adam, kadını boğazından ağır yaraladı. Etraftakilerin polisi araması üzerine çok sayıda ekip olay yerine geldi. Can çekişen kadını kucağına yatıran adam bıçağıyla polislere karşı koymaya çalıştı. Bu sırada adamın dalgınlığından faydalanan vatandaşlar şahsı linç etmeye kalktı. Ağır yaralı olarak ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmak istenilen Gülnara Bak, yolda hayatını kaybetti. Gözaltına alınan zanlının yapılan kimlik sorgusunda, 1997 yılında cinayet suçundan tutuklandığı, 2002 yılında “Şartla Salıverme Yasası”ndan yararlanarak tahliye olduğu belirlendi. (SAMSUN)

ÖNCEKİ HABER

Ramazan’da susuz bıraktılar

SONRAKİ HABER

Kadınlardan ‘Yılmaz Özdil nefret etme’ kampanyası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...