05 Eylül 2017 11:14

Traktör devrildi: 1 ölü 1 yaralı

Bursa ve Samsun'da meydana gelen traktör kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Paylaş

Bursa’nın İnegöl ilçesinde tarla sürdüğü sırada kontrolden çıkan traktörün devrilmesi sonucu, altında kalan sürücü 43 yaşındaki Seydi Mintaş hayatını kaybederken Samsun’un Havza ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ise ağır yaralandı. 

DHA’nın geçtiği haberlere göre ilk kaza İnegöl ilçesine bağlı Konurlar Mahallesi’nde meydana geldi. Seydi Mintaş, traktörle hasadı yapılmış ayçekirdeği tarlasını sürmeye giderken, engebeli yolda aracın kontrolünü yitirdi. Devrilerek şarampole yuvarlanan traktörün altından güçlükle çıkan Mintaş, sürünerek yola çıktı. Yaklaşık 50 metre sürünen sürücü Mintaş, hayatını kaybetti.

20 SAAT SONRA BULUNDU

Çiftçinin yakınları, yaklaşık 20 saat sonra Seydi Mintaş’ın evine dönmediğini ve telefonlarını açmamasından endişelenerek aramaya çıktı. Yakınları tarla yolu üzerinde kara yoluna yakın bir yerde Mintaş’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Gözyaşlarına boğulan yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve Cumhuriyet Savcısı geldi. Yapılan incelemenin ardından Mintaş’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturmaya başlandı.

40 METRE YÜKSEKLİKTEN DEREYE YUVARLANDI

İkinci kaza ise Samsun’un Havza ilçesi Ersandık Mahallesi’nde meydana geldi. 25 yaşındaki Serdar Geçmiş idaresindeki hafriyat yüklü traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 40 metre yükseklikten dere yatağına yuvarlandı. Yuvarlanan traktörün altında kalan Sürücü Geçmiş, olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza Bölge İtfaiye Grup Amirliği ekibinin ve vatandaşların yardımı ile uçurumdan çıkarıldı. Olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından durumu ağır olan sürücü Geçmiş, hava ambulansı ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

HDP'li Çağlar Demirel hakkında yeni fezleke hazırlandı

SONRAKİ HABER

Erdoğan ile çay toplayan Yargıtay Başkanından itiraf

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...