24 Temmuz 2012 08:28

Mimarlar ‘Yaşanılabilir Kentler’i fotoğraflarla kuracak

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından her yıl düzenlenen Ajanda Fotoğraf Yarışması’nın bu yılki teması “Yaşanılabilir Kentler”.Bu yıl 14. kez düzenlenecek olan yarışmaya son katılım tarihi 21 Eylül. Yarışmaya katılan fotoğrafları değerlendirecek olan Seçici kurulda Mimar ve Karikatürist Behi&c

Mimarlar ‘Yaşanılabilir Kentler’i fotoğraflarla kuracak
Paylaş

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından her yıl düzenlenen Ajanda Fotoğraf Yarışması’nın bu yılki teması “Yaşanılabilir Kentler”.
Bu yıl 14. kez düzenlenecek olan yarışmaya son katılım tarihi 21 Eylül. Yarışmaya katılan fotoğrafları değerlendirecek olan Seçici kurulda Mimar ve Karikatürist Behiç Ak, Mimar ve Fotoğraf Sanatçısı Zafer Kutlu Bayhan, Belgesel Film Yönetmeni Hilmi Etikan, Fotoğraf Sanatçısı Şeniz Kabadayı ve Fotoğraf Sanatçısı Hürü Kaya gibi isimler yer alıyor.
Ajanda fotoğraf yarışması, her yıl olduğu gibi Dünya Mimarlık Günü teması “Daha İyi Kentler, Daha İyi Yaşamlar / Mimarlıkla Değişen Kentler”  paralelinde düzenleniyor.
Yarışmanın birincilik Ödülüne layık görülen fotoğraf, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 2013 yılı ajanda kapağı olarak kullanılacak, ikinci ve üçüncülük ödülü alan diğer fotoğraflarla birlikte eşdeğer ödül alan 38 fotoğraf da ajanda için de yer alacaktır. Ödül alanların yanı sıra tüm katılımcılara “Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Kültürel Katkı Belgesi” verilecek. 5 Ekim 2012’de sonuçların duyurulacağı yarışmanın ödül töreni 12 Ekimde TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yıldız Sarayı’nda gerçekleşecek. Törende yarışmaya gönderilen fotoğraflardan oluşan bir sergi açılacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tatvan Belediyesi çalışanları maaşları için eylemde

SONRAKİ HABER

Sufiyane’den nostaljik bir sergi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...