04 Eylül 2017 13:11

CHP’li Sındır: Küskünlüklere yer yok, hedef 2019

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, ilçe örgütlerince düzenlenen bayramlaşma törenlerinde partilileriyle buluştu ve 2019 mesajı verdi.

Paylaş

Kemalpaşa, Bayındır ve Tire’de partililerine seslenen Sındır, “Kongre süreçlerinde küskünlüklere kırgınlıklara yer vermeyeceğiz. Kongreler sürecimizle 2019’da partimizi iktidara taşıyacak kadroları seçeceğiz” dedi.

‘ZARAR VERECEK SÖYLEM VE HAREKETLERDEN KAÇININ’

Parti içerisinde gerçekleştirecekleri seçimlere ve 2019 seçimlerine dikkat çeken Genel Sekreter Sındır şöyle konuştu; “Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Hukukun ayaklar altına alındığı, adaletsizliklerin, haksızlıkların diz boyu olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu ülkemizin ve cumhuriyetimizin temel değerlerine de zarar veriyor. Ülkemizi birliğini ve geleceğini tehlikeye sürüklüyor. Tüm bunlara dur diyecek olan parti CHP’dir. Biz örgüt olarak yarın seçim olacakmış gibi hazırız ve seçime en hazır parti de CHP’dir. Parti içerisinde yapacağımız seçimler demokrasi gereğidir. Coşkuyla, heyecanla seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Burada esas olan partimizin büyümesidir. Amaç partimizi kongre süreçleriyle birlikte iktidara taşımaktır. Kongre süreçlerinin öncesinde ve sonrasında küskünlüklere, kırgınlıklara asla yer vermeyeceğiz. Türkiye’nin kaderi olan bir seçim arifesinde böyle bir lüksümüz olamaz. Çünkü Önümüzdeki kongre süreciyle partimizi iktidara taşıyacak kadroları seçeceğiz. 2019’da CHP’nin iktidarına giden yol önümüzdeki kongre süreçlerinden geçiyor. Tüm üyelerimiz, yöneticilerimiz bu hassasiyetle davranmalı kongreler sürecinde partimize zarar verecek söylem ve hareketlerden kaçınmalı.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ağaca çarpan minibüsün şoförü öldü

SONRAKİ HABER

Haber Bülteni - 4 Eylül 2017 Pazartesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...