04 Eylül 2017 09:30

Kahraman ilan edilen baba Suriyeli çocukla evlenmek istemiş

13 yaşındaki kızına tecavüz edeni öldürdüğü için tutuklanan babanın serbest bırakılması için sosyal medyada kampanya başlatılmıştı.

Paylaş

Adana'da kızı 13 yaşındaki F.N.B.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla 17 yaşındaki Muhammet Reşit Yıldırım'ı öldüren 33 yaşındaki Emrah Bulut'un, Suriyeli 15 yaşında bir kızla evlenmek için olay çıkartıp karakolluk olduğu ortaya çıktı. Bulut'un, yaşı küçük olduğu için kendine kızlarını vermeyen Suriyeli aileyi ölümle tehdit ettiği ifade edildi.
 
Sosyal medyada serbest bırakılması için kampanya başlatılan Emrah Bulut'un, cinayetten 8 gün önce 15 yaşındaki Suriyeli mülteci C.N. ile evlenmek istediği ortaya çıktı. Pazar yerlerinde tezgahtarlık yapan Emrah Bulut'un, alışveriş sırasında gördüğü ve aynı mahallede oturan C.N. ile evlenmek istemesine çocuğun ailesi izin vermedi. İddiaya göre, C.N.'nin ailesiyle birlikte kaldığı evine giden Emrah Bulut, evliliğe karşı çıkan çocuğun babası A.N. ile tartışıp ölümle tehdit etti. Olay yerine çağrılan polislere de zorluk çıkartan Emrah Bulut, biber gazı sıkılarak gözaltına alındı.
 
Bu olay nedeniyle hakkında “Tehdit ve görevli memura mukavemet” suçlamalarından soruşturma başlatılan Emrah Bulut'un tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, cinayet olayından sonra da Suriyeli A.N.'nin şikayetinden vazgeçtiği kaydedildi. (Adana/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İran Emek Partisi: Reza Shahabi serbest bırakılsın

SONRAKİ HABER

Bakan Yılmaz: 2018'e kadar öğretmen ataması öngörmüyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...