03 Eylül 2017 11:22

Bakan Fakıbaba: Türkiye İslam âleminin lideri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye'nin İslam âleminin lider ülkesi olduğunu ve bunun için hedef alındığını ileri sürdü.

Paylaş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba beraberinde AKP Urfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte Siverek ilçesinde AKP teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Programda bir konuşma yapan Fakıbaba, Türkiye'nin İslam âleminin lideri olduğunu ve bu yüzden hedef alındığını ileri sürerek şunları söyledi:
“Bizler inanmış insanlarız ve Müslümanız. Bakınız ne kadar güzel bir şekilde bayramlaşıyoruz. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Allah'ın izniyle Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğu müddetçe bizi kimse ayıramaz. Bizi bölmeye çalışıyorlar, Kürt, Zaza, Arap diye ayırmaya çalışıyorlar. Allah’a çok şükür hepimiz Müslümanız, bakın bayramı idrak ediyoruz. İslam aleminin liderinin Türkiye olduğunu herkes biliyor. Bizi niye vurmaya çalışıyorlar? Türkiye’yi bölecekler, küçültecekler, kukla bir adam getirip yönetecekler, 'işte Türkiye bu' diyecekler. Hayır 'işte Türkiye bu' diyoruz.” (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Tezcan tehdidi sürdürüyor, hükümet izliyor

SONRAKİ HABER

10 günlük bayram tatili kaza bilançosu: 112 ölü, 482 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...