03 Eylül 2017 10:53

Tezcan tehdidi sürdürüyor, hükümet izliyor

AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Fatih Tezcan sosyal medya üzerinden eski eşini ölümle tehdit etmeye devam ediyor.

Paylaş

AKP yanlısı saldırgan üslubuyla bilinen gazeteci Fatih Tezcan, boşandığı eşini kendisine çocuklarını göstermediği gerekçesiyle sosyal medya üzerinden tehdit etmeyi sürdürüyor.

Tezcan resmi kurumlara soru sorarak boşanmış erkeklerin çocuklarını görmelerini engelleyen eski eşlerini öldürebileceğini ve bunun sorumluluğunun da devlette olacağını yazıyor, bu imalı mesajlarla eski eşini tehdit ediyordu.

Herhangi bir müdahale ile karşılaşmayan Tezcan dün de Twitter hesabından, “Söz gelimi, bugün bayramda yasal hakkı olan bir baba yine kendisine çocuklarını göstermeyen anneyi öldürürse, devlet bu konuda ne diyecektir?​” diye yazdı.

Tezcan’ın kadın cinayetlerini meşrulaştıran ve aleni olarak tehdit içeren bu soruları yönelttiği bakanlıkların ne yapacağı merak konusu.

DAHA ÖNCE DE TEHDİT ETMİŞTİ

Tezcan, daha önce de medeni kanun değişmediği sürece erkeklerin kadınları öldürebileceğini ve bunun sorumlusunun devlet olacağını söylemişti.

Twitter’da Meclis’e sunulması planlanan yasa tasarısının erkekler için ne kadar gerekli olduğunu anlatan Tezcan, resmi hesabından yaptığı paylaşımlarda “Devlet, babayla çocuklarının arasına giremez, çocukların Din ve Devlet Düşmanı anneyle ve çevresindeki tiplerle zehirlenmesine sebep olamaz” demişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

CHP'li Atıcı: Yiğitseniz 'Bu ülkede alkol yasaktır' deyin

SONRAKİ HABER

Bakan Fakıbaba: Türkiye İslam âleminin lideri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...