Zihinsel engelli kardeşlere cinsel istismardan tutuklandı

Konya'da akrabası olan zihinsel engelli kardeşlere cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

31 Ağustos 2017 08:29
Paylaş

Konya'da 20 yaşındaki H.D., akrabası yüzde 50 zihinsel engelli 19 ve 18 yaşındaki iki kardeşe cinsel istismarda bulunduğu ve görüntüleri kaydettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Konya'da oturan M.K. dün polis merkezine giderek yüzde 50 zihinsel engelli raporları bulunan kızları 19 yaşındaki N.K. ile 18 yaşındaki M.K.'nın, bir inşaatta çalışan ve akrabaları olan H.D. tarafından tecavüze uğradığı ve H.D.'nin bu suçun görüntüsünü kaydedip, görüntüleri kendi kardeşi A.A.'ya gönderdiği iddiasıyla şikayette bulundu. Bunun üzerine Asayiş Şubesi'ne bağlı Güven Timleri,  H.D.'yi çalıştığı inşaatta gözaltına aldı. 

H.D., polise verdiği ilk ifadesinde, iki kız kardeşle de sevgili olduklarını, N.D. ile telefonda çıplak olarak görüntülü konuştuklarını, M.K. ile de 'rıza' ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. Bu sırada da video kaydı yaptığını ve videoları kendi annesiyle kızların dayısına yolladığını söyledi.

H.D.'nin cep telefonunda yapılan incelemede hem iki kız kardeşe hem de başkalarına ait cinsel içerikli çok sayıda görüntüye rastlandığı belirtildi. H.D.'nin cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.  

Poliste kasten yaralama, tehdit gibi suçlardan 9 kaydı bulunan 20 yaşındaki H.D. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (Konya/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Stockholm'de bıçaklı saldırıda polis yaralandı

SONRAKİ HABER

'Yol yapılınca ODTÜ ormanı kalacak mı?'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...