28 Ağustos 2017 11:37

Tüm Köy Sen: Emeğimiz ürünümüz için sesleneceğiz

Tüm Köy Sen Ordu Şubesi’nin yaptığı açıklamada hükümeti ve fındık tekellerini uyarı için 30 Ağustos’da basın açıklaması yapılacağı duyuruldu.

Paylaş

Tüm Köy Sen Ordu Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada fındık fiyatı ile ilgili hükümeti ve fındık tekkelerini uyarmak için Ordu Tahıl Pazarı’nda 30 Ağustos’da basın açıklaması yapılacağı duyuruldu.

Tüm Köy Sen Ordu Şubesi’nin açıklaması şöyle: 

“Tüm Köy Sen Ordu Şubesi olarak çeşitli zamanlarda güncel sorunlarla ilgili basın açıklamalarımız oldu. Sorunların çözümü yönünde bir adım atılmadı. Bu nedenle de sessimizi üreticilerle birlikte yeniden duyurmaya çalışacağız.

Bayramımız zehir edildi. Bayram sonrasını kurtarmak için üreticilerin sessinin yükselmesi zorunluluktur. Sendika olarak kitlesel basın açıklaması yaparak Hükümeti ve yerli yabancı fındık tekellerini bir kez daha uyaracağız. Emeğimizin, ürünümüzün karşılığını istiyoruz. Kendi ürünümüzle fındık çikolata tekellerinin kölesi olmayacağız. Basın açıklmasına tüm partileri, sendikaları, odaları, dernekleri ve üreticileri bekliyoruz. Birlik olursak kazanırız.

YER: TAHIL PAZARI MEYDANI

TARİH: 30 AĞUSTOS 2017

SAAT: 12.00 (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

MHP Dinar ilçe teşkilatında 51 istifa

SONRAKİ HABER

Kurban pazarında satıcı da alıcı da memnuniyetsiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...