23 Temmuz 2012 07:34

Konya’da bir kadın evinde asılı bulundu

Konya’da 28 yaşındaki bir çocuk annesi kadın, evinde asılı olarak bulundu.Olay merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi Fırat Caddesi üzerinde bir evde meydana geldi. Bir gazinoda garson olarak çalışan bir çocuk annesi Perihan Zor (28), telefonlara cevap vermeyince arkadaşları endişelendi. Bunun üzerine eve gelen arkadaşları P

Konya’da bir kadın evinde asılı bulundu
Paylaş

Konya’da 28 yaşındaki bir çocuk annesi kadın, evinde asılı olarak bulundu.

Olay merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi Fırat Caddesi üzerinde bir evde meydana geldi. Bir gazinoda garson olarak çalışan bir çocuk annesi Perihan Zor (28), telefonlara cevap vermeyince arkadaşları endişelendi. Bunun üzerine eve gelen arkadaşları Perihan Zor’un kapıyı açmaması üzerine bitişik dairenin balkonundan eve girdi. Eve girildiğinde Zor’u dairenin holünde asılı bulan arkadaşları ambulans ve polise haber verdi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Zor’un hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Savcının yaptığı inceleme ardından Zor’un cesedi otopsi için Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Zor’un bir süredir yakın arkadaşlarına cep telefonuyla mesaj atarak intihar edeceğini söylediği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (KONYA)

ÖNCEKİ HABER

Munzur Su’da TİS çağrısı

SONRAKİ HABER

Kadınlar hesap sormak için karakola yürüdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...