23 Temmuz 2012 07:29

Munzur Su’da TİS çağrısı

Munzur Su Tarım Ürünleri AŞ işçileri, patronun toplusözleşme masasına oturmamasına tepki gösterdiler. Bir yıl önce DİSK’e bağlı Gıda-İş Sendikasında örgütlenen işçiler, yaptıkları basın açıklamasında “Şimdi yine işvereni TİS masasına davet ediyoruz. Ancak yine bildik laflar ediliyor. Yine işletmenin k&a

Munzur Su’da TİS çağrısı
Paylaş

Munzur Su Tarım Ürünleri AŞ işçileri, patronun toplusözleşme masasına oturmamasına tepki gösterdiler. Bir yıl önce DİSK’e bağlı Gıda-İş Sendikasında örgütlenen işçiler, yaptıkları basın açıklamasında “Şimdi yine işvereni TİS masasına davet ediyoruz. Ancak yine bildik laflar ediliyor. Yine işletmenin kâr edemediği, yine sadece birkaç insanın da olsa istihdamı için burada olduklarını belirtiyorlar. Bizler yedi yıldır yeterince fedakarlık yaptık, artık bizden fedakarlık beklenmesin.” dediler.

Gıda-İş Dersim Temsilciliğiyle birlikte yapılan açıklamada, “Bizimle ve sendikamızla masaya oturmayan ve sözleşme hakkımızı çeşitli gerekçelerle sürekli öteleyen sorumlular artık şunu anlamalıdır. TİS hakkımızı almadan geri durmayacağız. Tüm işçi ve emekçileri, halkı bu konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz. Sendikamızla, işçi ve emekçilerle bu süreci hep birlikte göğüsleyeceğiz.” denildi. (Dersim/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Suriyeli Kürtlerin kararlarına saygı duyulmalı

SONRAKİ HABER

Konya’da bir kadın evinde asılı bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...