23 Temmuz 2012 07:11

Van’da AFAD’a rüşvet operasyonu: 10 gözaltı

Van’da, rüşvet alındığı ve evrakta sahtecilik yapıldığı iddiasıyla İl Afet Acil Durun Müdürlüğü (AFAD) personellerinin evlerine düzenlenen baskında 10 kişi gözaltına alındı.Kentte 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde meydana gelen depremlerde hasar gören binalarla ilgili hazırlanan hasar tespit raporlarının, Van İl Afet Ac

Van’da AFAD’a rüşvet operasyonu: 10 gözaltı
Paylaş

Van’da, rüşvet alındığı ve evrakta sahtecilik yapıldığı iddiasıyla İl Afet Acil Durun Müdürlüğü (AFAD) personellerinin evlerine düzenlenen baskında 10 kişi gözaltına alındı.

Kentte 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde meydana gelen depremlerde hasar gören binalarla ilgili hazırlanan hasar tespit raporlarının, Van İl Afet Acil Durum Müdürlüğü’nde görevli bazı memurlar tarafından ‘rüşvet karşılığı’ değiştirildiği yönündeki iddia üzerine başlatılan soruşturma kapsamında dün sabah erken saatlerde bazı memurların evlerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.
Hasar tespit raporlarının hazırlandığı Van-Erciş karayolundaki İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde de arama yapan polis, gözaltına alınanların kullandığı bilgisayarlar ile belge ve dokümanlara da el koydu. (VAN)

ÖNCEKİ HABER

12. Dersim Festivali’ne sayılı günler kaldı

SONRAKİ HABER

Suriyeli Kürtlerin kararlarına saygı duyulmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...