25 Ağustos 2017 17:49

İzmit'te bayram trafiği yoğunluğu geç saatlere kadar sürdü

Bayram tatili için yola çıkanlar TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun İzmit kesiminde gece geç saatlere kadar süren yoğunluğa neden oldu. 

Paylaş

Kurban Bayramı tatili için yola çıkanlar TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun İzmit kesiminde yoğunluğa neden oldu. Ankara istikametine doğru trafik zaman zaman yavaşladı. Yoğunluk gece geç saatlere kadar sürdü. Yoğunluğun yarın da devam etmesi bekleniyor

10 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ve tatil bölgelerinde geçirmek için yola çıkanlar TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun İzmit kesiminde yoğunluğa neden oldu. TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde araç yoğunluğu yaşanırken, İstanbul istikametinde ise trafiğin akışında sorun yaşanmadı. Ankara istikametinde yaşanan yoğunluk nedeniyle zaman zaman ulaşım yavaşladı. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'ndaki araç yoğunluğunun bu gece ve yarın devam etmesi bekleniyor. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri güzergahlarda önlem alarak bekledi. 

YOĞUNLUK AKŞAM SAATLERİNDE DE DEVAM ETTİ

TEM Otoyolu'nun İzmit kesiminde akşam saatlerinde de yoğunluk devam etti. Maddi hasarlı kazalar nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Yoğunluğun ilerleyen saatlerde ve yarın da devam etmesi bekleniyor.

Bayram tatili nedeniyle Gebze Eskihisar ile Yalova Topçular arasında sefer yapan feribot sayısı 15'ten 18'e yükseltildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, sürücüleri aşırı hız ve yakın takipten kaçınmaları, yolculukları sırasında zaman zaman mola vererek dinlenmelerini tavsiye etti. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Side'de Athena ve Apollon tapınakları restore edilecek

SONRAKİ HABER

Türkiye’nin gözü kulağı Çanakkale’de

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...