25 Ağustos 2017 13:28

Avcılar Belediyesi işçileri iş başı yaptı

Avcılar Belediyesi'nde iş bırakan 400 işçi işbaşı yaptı.

Paylaş

CHP’li Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan ve 3 aydır ücretleri ödenmediği için iş bırakan yaklaşık 400 taşeron işçi, 1 aylık ücretlerinin ödenmesi ve kalan alacaklarının da bayram tatili sonrası ödenme sözü verilmesi üzerine iş başı yaptı. Belediye-İş 2 No’lu Şube üyesi işçiler, ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle yaklaşık 3 haftadır iş bırakmıştı. 

Evrensel'e bilgi veren Belediye-İş İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Erol Özdemir, “İşçilerin 1 maaşı ödendi. İçeride halen 2 maaşı duruyor. Onları da bayram sonrası ödeyeceklerini söylediler” diye konuştu. İşçilerin alacaklarının ödenmemesi durumunda ne yapacaklarını da değerlendiren Özdemir şöyle devam etti: Bayramdan sonrasını bekleyeceğiz. İşçilerin ödenmemiş 2 aylık ücretleri var. Onlar da ödenmemesi durumunda işçilerle bir araya geleceğiz. Alacağız kararlar doğrultusunda yeni adımlar atacağız.”
Aylardır ücretleri ödenmediği için işçiler büyük mağduriyetler yaşarken bir 4 çocuk babası bir işçi girdiği bunalım sonucu intihara kalkışmıştı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bayram trafiğine çıkacak sürücüler nelere dikkat etmeli?

SONRAKİ HABER

CHP Milletvekili Gürer: Hükümet Niğde'ye ilgisiz kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...