24 Ağustos 2017 11:28

Yarkadaş kitapları Berberoğlu'ya ulaştırdı 

Tutuklu Milletvekili Enis Berberoğlu’ya gönderilen kitapların verilmemesi sonrası, Barış Yarkadaş kitapları elden teslim etti.

Paylaş

Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'yu ziyareti sonrası gazetecilere açıklama yapan Barış Yarkadaş “Cezaevi kapısından dönen kitapları elden teslim ettim. Berberoğlu yazarlara teşekkür etti” dedi.

Önceki hafta altı kadın yazarın dayanışma amacıyla gönderdiği kitapların Berberoğlu'ya ulaşmadığını öğrendiğini belirten Yarkadaş kitapların Berberoğlu'ya gönderilmesini organize eden Edebiyat Eleştirmeni Ayşegül Tözeren'le irtibat kurduğunu, cezaevi kapısından geri  dönen kitapları kendisinden alıp cezaevine getirdiğini söyledi. 

BERBEROĞLU YAZARLARA TEŞEKKÜR ETTİ 

Yarkadaş, Berberoğlu'nun dayanışma amacıyla kendisine yollanan kitaplardan ötürü kadın yazarlara teşekkür ettiğini de belirtti. Berberoğlu'nun sağlığı ve moralinin iyi olduğunu da sözlerine ekleyen Yarkadaş, tutuklu milletvekilinin kaleme aldığı kitabın da sona yaklaştığını söyledi. Berberoğlu'nun cezaevinde herhangi bir sorununun olmadığını, soranlara ise selam söylediğini belirten Yarkadaş, "Tek ve en önemli sorun, karşı karşıya kaldığı hukuksuzluk. Umarım o da kısa sürede sona erecek" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Bağımsızlık Günü’ kutlanan Kiev'de patlama

SONRAKİ HABER

Adana Film Festivali’nin kapsamı genişliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...