22 Ağustos 2017 00:47

Kuşadası’nda kitap rüzgarı esti

Kuşadası Belediyesi’nin düzenlediği 4. Geleneksel Kitap ve Edebiyat Günleri sona erdi.

Paylaş

Aydın Kuşadası’nda 28 yayınevi, 2 kitabevi ve yerel yazarların kitapseverlerle buluştuğu, imza günleri, panel ve söyleşilerin gerçekleştiği 4. Geleneksel Kitap ve Edebiyat Günleri sona erdi.

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan Tek Ağaç Basım Yayın ve Kitapevi yetkilisi Mete Yetiş, “Kitap ile okuru buluşturmak adına olumlu. Bu ve buna benzer etkinliklerin gelenekselleştirilmesini ve sürdürülebilir olmasını temenni ediyoruz. Ülkemizdeki okuma oranının yükselmesine katkı sağlamada ve özellikle çocuklardan beklenen davranışlar arasında yer alan okuma alışkanlıklarının kazandırılmasında önemli rol oynadığı düşüncesini taşıyoruz. Bu sebeple bu tür etkinliklerin düzenlenmesini bir ihtiyaç olarak görüyor, Kuşadası Belediyesine bu etkinlikteki önderliklerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyor ve çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Evrensel Basım Yayın adına konuşan Muharrem Toktaş ise 14-21 Ağustos tarihleri arasında geç saatlere kadar süren etkinliklere ve kitaba olan ilgiden memnun olduklarını belirtti. Özellikler gençlerin kitaba olan ilgisini önemli bulduklarını belirten Toktaş, ‘Ateşi Çalmak’, ‘Bizim 68’ ve ‘Türlerin Kökeni’nin en çok satılan kitaplar arasında yer aldığını söyledi. (Aydın/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Gar anmasına verilen ceza yargıdan döndü: Yas tutmak hak

SONRAKİ HABER

Libya'ya uygulanan silah ambargosu kaldırılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...