21 Ağustos 2017 12:26

Gülsüm Elvan ve kızı suç duyurusunda bulunacak

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek eyleminde kolu kırılan Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan ve ablası Özge Elvan suç duyurusunda bulunacak.

Paylaş

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek eyleminde, ters kelepçeyle gözaltına alınırken kolu kırılan Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan ve ablası Özge Elvan suç duyurusunda bulunacak.

Gaz fişeğiyle öldürülen Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan, 11 Ağustos Cumartesi günü, işlerine geri dönmek amacıyla 166 gündür açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için destek eyleminde polis tarafından ters kelepçeyle gözaltına alınırken kolu kırılmıştı. Aynı eylemde Berkin Elvan’ın ablası Özge Elvan da gözaltına alınmıştı.

'YARIN ÇAĞLAYAN'DAYIZ'

Bunun üzerine Twitter hesaplarından suç duyurusunda bulunacaklarını açıklayan Gülsüm Elvan ve Özge Elvan şunları belirtti: “Çocukları vurmasınlar dedik Berkin’i katlettiniz. #NuriyeveSemihYaşasın dedik. İşkenceyle ters kelepçe yaptınız. Zulmünüze boyun eğmeyeceğiz! Adalet istiyoruz! Nuriye ve Semih yaşasınlar dedikleri için haksız biçimde, işkence ile gözaltına alınan Özge ve bu sırada kolu kırılan Gülsüm Elvan, yarın suç duyurusunda bulunacaklar. Yarın saat 10.00'da Çağlayan Adliyesi önündeyiz.” (DİHABER)
 

ÖNCEKİ HABER

Finlandiya’da saldırıya uğrayanların 8’i kadın

SONRAKİ HABER

Gaziantep Belediyesi, katliamın yıl dönümünde eğlendi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...