Meteoroloji'den 8 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Düzce, Zonguldak, Bartın  ve Sakarya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

21 Ağustos 2017 05:04
Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Düzce, Zonguldak, Bartın  ve Sakarya'da yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. 

Meteoroloji'den yapılan açıklamada kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarıda bulunuldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 8 il için kuvvetli yağış uyarısı şöyle: 

İSTANBUL

İstanbul'da yarın sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gün boyu etkili olarak kuvvetli (10-30 mm) olması beklendiğinden başta ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KOCAELİ 

Marmara'nın doğusunda görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli çevrelerinde kuvvetli olması (21-50 mm) beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YALOVA

Marmara'nın doğusunda görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yarın sabah saatlerinden itibaren Yalova çevrelerinde kuvvetli olması (21-50 mm) beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BURSA

Marmara'nın doğusunda görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yarın sabah saatlerinden itibaren Bursa çevrelerinde kuvvetli olması (21-50 mm) beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAKARYA

Marmara'nın doğusunda görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yarın sabah saatlerinden itibaren Sakarya çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması (21-75 mm) beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DÜZCE

Düzce çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yarın öğle saatlerinden itibaren çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması (51-100 mm) beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ZONGULDAK 

Zonguldak çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması (21-75 mm) beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BARTIN

Bartın çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması (21-75 mm) beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. (DHA)
 

BEYKOZ'DA HORTUM

İstanbul Beykoz'da saat 10:00 sularında fırtına ve kuvvetli yağışla beraber hortum meydana geldi.

(HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

ABD savaş gemisi tankerle çarpıştı: 10 asker kayıp

SONRAKİ HABER

Gazetelerde 'Ne Var Ne Yok?' - 21 Ağustos 2017 Pazartesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...