20 Ağustos 2017 19:56

Beleştepe mesajı: Tüm zamanların şampiyonları direnenlerdir

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça, açlık grevine destek verdiği için tutuklanan Beleştepe taraftarlarına destek mesajı gönderdi.

Paylaş

KHK ile kamudaki işlerinden ihraç edilmelerinin ardından “İşimizi geri istiyoruz” diyerek 165 gündür açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça, Süper Kupa finalinde karşılaşan Beşiktaş-Konyaspor maçında “Nuriye Semih yaşasın” pankartı açtıkları gerekçesiyle tutuklanan Beleştepelilere mesaj gönderdi.

Nuriye Gülmen’in mesajında şu ifadeler yer aldı:
“Sevgili Beşiktaşlılar, Beleştepeliler adımızı andığınız ve bizi yaşatmak istediğiniz için tutuklandınız. Futbolun ticarileşmesine bir tepki olarak doğan taraftar grubunuzu ilgiyle izlemekteyim. Haksızlığa karşı duruşunuz sizi de hücrelerle tanıştırdı. Ancak şunu bilmelisiniz ki bizim gibi siz de yalnız değilsiniz. Sizleri gelecek güzel günlerde görüşeceğimiz inancıyla kardeşçe kucaklıyorum.”

Semih Özakça ise şu mesajı paylaştı:
“Sevgili Volkan ve tutsak Beleştepe taraftarları; ‘Nuriye ve Semih Yaşasın’ dediğiniz için tutuklandınız. Konyaspor ise sadece 5 maç seyircisiz oynama cezası aldı. Ama Başbakan Konyaspor’a bu cezayı da düşüreceğiz dedi. Şunu bilmelisiniz ki tüm zamanların şampiyonu direnenlerdir. Siz de tarihin defterine yazıldınız. Sizleri sevgi ve özlemle kucaklıyorum.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ayrımcı uygulama 'pembe trambüs' seferlere başlıyor

SONRAKİ HABER

Fenerbahçe evinde beraberliğe razı oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...