20 Ağustos 2017 08:20

Galatasaray’da neşeli günler

Lige 2 maçta 2 galibiyetle başlayan Galatasaray'da keyifler yerinde. Cuma günkü Sivasspor maçında tribünlerin dolması hedefleniyor.

Paylaş

Faik GÜRSES

Ligin ilk haftasında evinde Kayserispor'u 4-1 ardından başkentte Osmanlıspor'u 3-1 ile geçen Galatasaray'da neşeli günler sürüyor. Yeni transferlerle birlikte ortaya konan futbol Teknik Direktör Igor Tudor'u memnun ederken, Hırvat hoca 65'inci dakikadan sonra yaşanan oyundan düşme sinyallerini de araştırmaya başladı.

KİMSEYE KÜS DEĞİLİM

Maçtan sonra yakın çevresine taraftarın kendisini tribüne çağırmasını değerlendiren Igor Tudor, “Kimseyle küs değilim. Önlerinde bu takımı alkışlayacakları çok günleri var” dedi.

BELHANDA'YA ZAMAN GEREK

Younes Belhanda’nın diğer takım arkadaşlarının seviyesine ulaşmasının biraz zaman alacağını ifade eden Tudor, “Herkes koşar ve yardımlaşırsa sorun kalmaz. Benim istediğim de bu” diye konuştu.

ÖZBEK'İN DEDİĞİ GERÇEKLEŞİYOR

Divan Kurulu toplantısında, “Tribünler dolsun, buradan kimse sağ çıkamaz” diyen Başkan Dursun Özbek'in hayali de gerçekleşmek üzere. İki maçta altı puan toplayan yeni Galatasaray'ı izlemek için taraftarlar sosyal medyadan, “Sivasspor maçında boş yer kalmasın” sloganı ile cuma günü oynanacak maç için örgütlenmeye başladı

GOMİŞ MÜTHİŞ

Osmanlıspor 'a attığı müthiş şutla iki maçta üç gole ulaşan Bafetimbi Gomis'e de övgüler yağıyor. Özbek, “Size Podolski'yi aratmaz” demiştim sözleriyle transferin ne kadar isabetli olduğunu söylüyor.

NİHAYET SERDAR AZİZ

Geçen yıl sakatlık sorunu ile hem takımından hem de Milli Takımdan uzaklaşan Serdar Aziz'in Maicon'la iyi bir ikili olmaları Tudor'u memnun eden bir başka husus. Serdar Aziz’in Ukrayna ve Hırvatistan maçları için Milli Takıma çağrılması bekleniyor. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Barzani: Bağımsızlık referandumu kesinlikle ertelenmeyecek

SONRAKİ HABER

NFL’de milli marş eylemine ilk 'Beyaz' destek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...