19 Ağustos 2017 18:05

Ameliyathaneden kalbi durmuş şekilde müşahede odasına alındı

Tarsus Medical Park Hastanesine burun ameliyatı olmak için giden Er Ali Gencel, ameliyattan kalbi durmuş şekilde çıkarılarak müşahede odasına alındı.

Paylaş

Hakkari Çukurca'da askerlik yapan 23 yaşındaki er Ali Gencel, izine geldiği memleketi Tarsus'ta burun ameliyatı olmak için bugün sabah saatlerinde Tarsus Medical Park Hastanesinde ameliyata alındı. Ameliyattan kalbi durmuş olarak çıkarılan Gencel, müşahede odasına alındı.

Gencel'in yakınları tarafından farkedilen durum sonrası hemşireler ve hastanenin acil servisinde görevli hekimler Gencel'e kalp masajı yaptı ve Gencel'in kalbi tekrar çalıştı. Daha sonra hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ali Gencel'in doktor kontrolünde olduğu belirtildi.

Ameliyatı gerçekleştiren Doktor Aykut Bozan, hasta yaķınlarına yaptığı açıklamada "İhmal var fakat bunu araştıracak zaman değil. Biz hastanın iyileşmesi için şu an müdahalede bulunuyoruz" dedi.

'İHMAL HASTANE YÖNETİMİNİN'

Hasta yaķınlarına açıkalamalarda bulunan başka bir doktor ise "Buradaki ihmal, serviste 20 hastaya bir hemşire bulunduran Medical Park yönetiminindir" dedi. (Tarsus/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Karbükspor, Başakşehir'i 3-1 mağlup etti

SONRAKİ HABER

Çalıştığı fabrikada intihar etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...