19 Ağustos 2017 15:35

Adalet Bakanı Gül: Kılıçdaroğlu FETÖ ağzı ile konuşuyor

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Antep'te bir açılışta yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu'yu suçlayan ithamlarda bulundu.

Paylaş

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Türkiye'de terörün yanı sıra ana muhalefet sorunu olduğunu iddia etti ve "Kılıçdaoğlu söylemleriyle FETÖ ağzı ile konuşuyor" dedi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Antep'te inşa edilecek Mavikent Konutları 5'inci etap temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Abdülhamit Gül, Türkiye'de terörün yanı sıra ana muhalefet sorununu olduğunu kaydederek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yu eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun Türkiye’nin menfaatlerine uygun sözler söylemediğini savunan Gül, AKP'nin Türkiye'yi 15 yılda 3 kat daha fazla büyüttüğünü fakat buna engel olmak isteyenlerin de hemen iş başına geçtiklerini öne sürdü.

"IMF'ye olan borcumuzu sıfırladık, hemen Gezi ve Kobani olayları patlak verdi. Son olarak 15 Temmuz darbe girişimi ile bu ülkenin önünde durmaya çalıştılar" diyen Bakan Gül "Bütün terör örgütleri ile mücadele ederken maalesef Türkiye’de bir ana muhalefet sorunu var. Ana muhalefetin başındaki kişi, Türkiye’nin menfaatlerine uygun söz söylemiyor. İnsanın aklına 'Kasetle mi geldi, diyeceği bir yerler mi var, o yüzden mi böyle konuşuyor?' diye soru sorası geliyor. Türkiye Cumhuriyeti ile neredeyse aynı yaştaki bir partinin genel başkanı, özellikle ulusal meselelerde ortak acıyı, sevinci paylaşma konusunda özürlü bir siyaset izliyor. Türkiye’yi başka ülkelere şikayet ediyor. 253 insanımızın şehit olması meselesinde kendisi çıkıp 'Bu girişim bir tiyatro' diyor" ifadelerini kullandı.

'KILIÇDAROĞLU FETÖ AĞZI İLE KONUŞUYOR!

Konuşmasına "Maalesef Kılıçdaoğlu bu söylemleriyle FETÖ ağzı ile konuşuyor" diye devam eden Gül, '"FETÖ savunmalarını dinleyin bir; savunmalarla bu genel başkanın konuşmalarının nasıl örtüştüğünü göreceksiniz" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yüksel Caddesi'nde yine polis saldırısı: 4 kişi gözaltında

SONRAKİ HABER

Erdoğan'dan Sigmar Gabriel'e: Sen kimsin?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...