19 Ağustos 2017 13:23

Kadıköy Belediye Başkanı: Daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor?

Göztepe'de beton mikserinin neden olduğu kazayı değerlendiren Nuhoğlu, 'denetimlerin yapılması için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor' diye sordu.

Paylaş

Kadıköy Göztepe’de bariyerleri aşan beton mikserinin neden olduğu kazaya ilişkin açıklama yapan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Önlem alınması için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor?​” dedi.

Kadıköy Göztepe’de Sanayi Köprüsü üzerindeki bariyerleri aşan bir beton mikserinin aracın üstüne düşerek 1 kişinin hayatını kaybettiği kazaya neden olmasına ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu bir açıklama yaptı. Yaşananlara tepki gösteren Nuhoğlu “Geçtiğimiz yıl Suadiye’de seyir halindeki kamyondan betonların düşmesi sonucu yolda yürüyen Ayşe Altın isimli bir Kadıköylü hayatını kaybetmişti. Caferağa’da genç bir kızımızı kaybettik. Şimdi de yola beton mikseri devrildi. Şehrin ortasında böyle bir şeyi kabullenmek mümkün değil.

Biz belediye olarak cumartesi ve pazar günleri hafriyat kamyonlarının çalışmasını yasakladık. Bunun dışında belediye olarak bu kamyonlara ceza yazma yetkimiz bile yok. Bu kamyonların trafikte denetlenmesi için defalarca çağrı yaptık. Değişen hiç bir şey yok. Bu kamyonların hızlarının, seferlerinin denetlenmesi ve gerekli işlemlerinin yapılması için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor?​” açıklaması yaptı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Cumartesi Anneleri: Çeyrek asırlık davada ısrarcıyız

SONRAKİ HABER

Anaokulundaki facia Meclis gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...