19 Ağustos 2017 09:08

Takvim yazarı Barselona saldırısını çözdü: Neymar transferi

Takvim gazetesi yazarı Ergün Diler Barselona saldırısının şifrelerini çözdü ve saldırıyı Neymar transferine bağladı.

Paylaş

Hükümet yanlısı medyadan Takvim gazetesinin yazarı Ergün Diler Barselona saldırısının arkasındaki güçleri ve saldırının nedenlerini deşifre etti.

Bugünkü yazısında daha önceki günlerde "İSPANYA HEDEF OLACAK!" diye yazdığını iddia eden Güler: İspanya'nın hatta Fransa ve ardından Londra'nın da sarsılması pek mümkün. Bu ittifak da ABD'yi can evinden vurabilir. Bu da mümkün...” diye yazdı

Barselona saldırısını IŞİD’in gerçekleştirmediği tezini savunan Diler, saldırı şüphelisinin adının ortaya çıkması ve IŞİD’in saldırıyı üstlenmesinin senaryo olduğunu savunarak, şunları yazdı:

“Saldırıyı DEAŞ üstlendi. Vakit kaybetmedi! Ancak gerçek bu değildi. Terör örgütlerini kuran, büyüten ve kullanan CIA, Brüksel Gladyosu üzerinden yine çok önemli bir kurguya imza attı. Brüksel'den giden özel Gladyo askerleri, saldırıyı düzenledi. Minibüsün içinde de Driss Oukabir'in pasaportu bulundu. Olay yerinde pasaport bulunma yöntemi artık çok sıradanlaşsa da halk arasında etkili bir yöntem. Minibüsün içinde kimin pasaportu varsa, katil odur!” 

Saldırıyı Gladyo ekibinin düzenlediğini savunan Diler kendince senaryoları deşifre ettikten sonra ‘Peki neden?​’ sorusuyla tezini pekiştirmeye uğraşarak saldırının arkasındaki müthiş senaryoyu yazdı: “PSG Fransa'nın ve Paris'in en şık spor kulübü. Zengin mi zengin! Avrupa'nın da sayılı futbol takımlarından biri... Önemli yıldız oyuncuları var. Kulübün sahibi KATAR ...

Dünyanın en önemli moda markalarından Valentino'nun tamamı, Versace'nin ise en önemli iki ortağından biri yine Katar. İtalya'daki birçok banka hisseleri de Katar'ın. Aynı şekilde Brezilya, İspanya ve Portekiz'de de finans kurumlarında Katar imzasını görüyoruz.

Portekiz'in 10 büyük şirketinin 4'ü de Katar'ın... Katar dünyanın her yerinde olan bir güç.

İPEK YOLU'nun can damarlarından biri. DOHA paranın yeni merkezi olacak. Bu nedenle KATAR gidebildiği her yere giden inanılmaz bir ülke...

İşte bu akıl ABD'nin haziran başında koyduğu AMBARGODAN sonra bir hamle kararı aldı. 550 milyon dolara varan maliyetle BARCELONA'nın yıldız futbolcusu NEYMAR'ı renklerine kattı.

Neymar'ı alıp geldiği yer PARİS'ti!

Paris ise bildiğiniz gibi aylardır terörle sarsılıyordu. Yeni Dünya Düzeni'nde Fransa ezeli rakibi İngiltere ile yan yana düşmüştü. Bizim gibi...

Artık eski defterleri açmaya gerek yoktu.

Gelecek ve kazanç hesabı yapılıyordu...

Macron'un gelmesinden sonra Paris Londra'ya yaklaştı...

Katar, NEYMAR için ısrar ederken CIA el altından LA LİGA'yı "Sakın bu transfere izin vermeyin!" diye tehdit etti. Hatta paralar bu nedenle bavullarla gitti... Sonuçta KATAR Neymar'ı alarak kendisini yıkmak isteyen ABD'ye Paris'ten cevap verdi: "BİZ BURADAYIZ. YIKILMADIK. YÜRÜYECEĞİZ..."

Muhatap Washington'du! Onlar da mesajı aldı... Zaten silah kullanacakları SIR değildi. Günlerdir yazıyorum... Yeni periyodu BARCELONA'dan başlattılar...”

Diler son olarak da Burkina Faso'daki Aziz İstanbul lokantasına ve İspanya’daki İstanbul restoranına saldırıları kastederek “Son iki saldırıda İSTANBUL isminin geçmesi asla ve kat'a tesadüf değil! GLADYO bize mesaj yolluyor! Ancak nelerin üstesinden geldiğimizi unutmuşa benziyorlar...İZLEYELİM BAKALIM...” diyerek saldırıların Türkiye’ye bağlamayı başarıyor. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Mültecilerin Suriye'ye 'bayram geçişi' sürüyor

SONRAKİ HABER

Bayrampaşa'da işyerinde patlama: 1 ölü 10 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...