19 Ağustos 2017 01:10

Odman: Evrensel olmazsa olmaz bir kaynak

Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Aslı Odman, Evrensel e-gazete abone olarak Evrensel ile dayanışma çağrısında bulundu.

Paylaş

Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Aslı Odman, Evrensel ile dayanışma mesajı verdi. Evrensel e-gazete aboneliği kampanyasına katılan Odman, verdiği mesajda, “Emek, iş cinayetleri, kentte çalışan bir akademisyen olarak Evrensel gazetesi, hem gündelik haberleri, işyerlerinde tuttuğu bellek ve hem de arşivi ile olmazsa olmaz bir kaynak. Söz/fikir/bilim/haber üretimi üzerinde baskı çıplaklaşmışken, Evrensel gazetesinin değeri daha da artıyor” dedi.

SÖZ, FİKİR, BİLİM ÜZERİNDEKİ BASKI ARTARKEN...

Gazetemiz Evrensel tarafından “Durmadan, susmadan, yorulmadan, rüzgara karşı yürüyoruz... 23 yaşında daha güçlü bir Evrensel için, e-gazeteye abone olun” çağrısı ile başlatılan kampanyaya destekler gelmeye devam ediyor. 

Dayanışma amacıyla Evrensel e-gazeteye abone olan Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Aslı Odman, abone olduktan sonra verdiği mesajında şu ifadelere yer verdi: “Emek, iş cinayetleri, kent çalışan ve bunu da ‘müdahil bilim’, ‘muhataplarıyla hayat içinde bilim’ anlayışı ile yapmaya çalışan bir akademisyen olarak Evrensel gazetesi, hem gündelik haberleri, işyerlerinde tuttuğu bellek ve hem de arşivi ile olmazsa olmaz bir kaynak.

Kürt illerinden ve Ortadoğu’dan pek çok güvenilir habere de bu gazete üzerinden ulaşıyoruz. Hele ki içinden geçtiğimiz bu deklare edilmiş ‘olağanüstü’ günlerde, hakikat-sonrası medya dünyası palazlanmış ve söz/fikir/bilim/haber üretimi üzerinde baskı çıplaklaşmışken, Evrensel gazetesinin değeri daha da artıyor. İyi ki varsınız.” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İhraç edilen tiyatrocu: Ekmekten çok adalete ihtiyacımız var

SONRAKİ HABER

Alperen’i kim öldürdü?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...