18 Ağustos 2017 22:00

Cimbom, Osmanlı deplasmanında

Süper Lig’de 2. hafta maçlarına bugün yapılacak 4 müsabakayla devam edilecek.

Paylaş

Sahasında Kayserispor’u 4-1 yenerek taraftarına umut aşılayan Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanına çıkacak. Osmanlıspor’la deplasmanda oynadığı son 3 maçı kazanamayan sarı kırmızılılar için bu mücadele önemli bir test olacak. Igor Tudor’un Osmanlıspor karşısında Kayseri maçındaki 11’ini koruması bekleniyor. Yeni transferlerden sakatlığı süren Sofiane Feghouli forma giyemeyecek.

Ligde 6 maçtır kaybeden ve tarihinin en kötü mağlubiyet serisine yakalanan Osmanlıspor, Badou Ndiaye’nin Cimbom’a transferiyle güç kaybetti. 

Ligdeki ilk maçında Yeni Malatyaspor’a deplasmanda 3-1 yenilen Osmanlıspor, Ndiaye’nin satışından gelen parayla henüz transfer yapamamanın sancısını yaşıyor. Kırmızı kart cezalısı Tonia Tisdell’in sahadaki yerini alamayacak olması Teknik Direktör Bülent Uygun’u düşündüren bir başka husus.

Sene başında Serdar Gürler ve Özer Hurmacı gibi kaliteli yerlileri kadrosuna dahil eden Osmanlıspor, kendi evinde oynadığı son 10 maçta galibiyet yüzü görmedi.

İki takım arasında geçtiğimiz yıl Ankara’da oynanan maç 2-2 berabere bitmişti. Galatasaray kendi evinde rakibini 2-0’la geçmişti.

Osmanlı Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak karşılaşmayı Hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Saat 21.45’teki bir diğer maç ligin iki yeni takımı Sivasspor ile Yeni Malatyaspor arasında yapılacak. 

KARABÜKSPOR BAŞAKŞEHİR

Cumartesi mesaisinde günün ilk maçı Karabükspor ile Medipol Başakşehir arasında saat 19.00’da oynanacak. Lige iki takım da galibiyetle başladı. Başakşehir, hafta içinde Şampiyonlar Ligi Play Off turunda sahasında Sevilla’ya 2-1 yenilmişi.

BURSASPOR-ALANYASPOR

Lige 1-0’lık Medipol Başakşehir yenilgisiyle başlayan Bursaspor, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Yeşil beyazlı ekip, ağustos aylarında oynadığı son 7 Süper Lig maçından yalnızca birini kazanabildi. Geride kalan 6 maçta ise rakiplerine mağlup oldu. Ayrıca Bursaspor, bu maçların yalnızca ikisinde gol atabildi.

Bursaspor evinde oynadığı son üç lig maçını kaybetti. Yeşil beyazlı ekip son olarak nisan-eylül 1998’de evindeki üç Süper Lig maçında da üst üste yenilmişti. Bursaspor evindeki son galibiyetini ise geçen sezon ligde Karabükspor’u 3-0 yenerek aldı. Yeşil beyazlılar Alanyaspor maçını da kaybederse 19 yıl sonra bir ilk yaşanacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda saat 19.45’de başlayacak olan Alanyaspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Serkan Tokat yönetecek.

Maçta Bursaspor’un muhtemel 11’i şöyle:  Harun- Barış Yardımcı, Ekong, Titi, Aziz Behich, Badu, Agu, John, Batalla, Jorquera, Stancu. Alanyaspor’un ise Haydar- Gassama, Fofana, Tzavellas, N’Sakala, Sackey, Maniatis, Efecan, Emre, M’Billa, Vagner Love ile sahaya çıkması bekleniyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kasımpaşa: 2 - Beşiktaş: 2

SONRAKİ HABER

Büyük Menderes nehri hayvan ölüleriyle doldu!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...