18 Ağustos 2017 12:17

Balat’ta ‘Yazarlarla Kahve Sohbetleri’

‘Yazarlarla Kahve Sohbetleri’ programı Sezgin Kaymaz’la yarın, 14.00-16.00 saatleri arasında Olmadık Projeler Atölyesinde gerçekleşecek.

Paylaş

Okuyucuları yazarlarla ve bir dolu etkinlikle Balat’ta buluşturmayı amaçlayan “Yazarlarla Kahve Sohbetleri” programı Sezgin Kaymaz’la başlıyor. İlk etkinlik yarın, 14.00-16.00 saatleri arasında Olmadık Projeler Atölyesinde gerçekleşecek. Etkinlik dizisinin, ayda iki kez cumartesi günleri yapılması planlanıyor. 

Yazarlarla Kahve Sohbetleri, okuma ve yazma tutkunlarını Balat’ta buluşturacak üç aylık bir program kapsamında düzenleniyor. Yeni nesil yazar platformu Yazım Kılavuzu ile Olmadık Projeler’in hayata geçirdiği program, her çarşamba 19.00 – 21.00 ve cumartesi günleri 14.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Ekim sonuna kadar devam edecek program kapsamındaki “Hikayeye Dair Her Şey” ve “Editörlerle Baş Başa” etkinlikleri, yazmaya meraklı olan herkese açık olacak. Program kapsamında ayrıca; sevilen klasik eserlerdeki karakterler, tiyatro sanatçıları tarafından canlandırılarak ete kemiğe büründürülecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

10 Ekim-Der: Barselona’daki canlar canımız, yaraları yaramız

SONRAKİ HABER

Eğitim Bir Sen'in fişli torpil belgesine tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...