Köpeği demir parmaklıkların arasından çekerek çaldı

Konya'da bir iş yerinin bahçesinde duran Nazlıcan isimli köpek, bahçe kapısının demir parmaklıkları arasından zorla çekilerek çalındı.

18 Ağustos 2017 10:27
Paylaş

Konya'da bir iş yerinin bahçesinde duran Nazlıcan adındaki köpek, kimliği belirlenemeyen 1 kişi tarafından bahçe kapısının demir parmaklıkları arasından zorla çekilip çıkartılarak çalındı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken polis, köpeği çalan kişinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

15 Ağustos Salı günü akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, Tankutalp Altınsoy'a ait Nazlıcan isimli köpek, yoldan geçen kimliği belirsiz 1 kişi tarafından çalındı. Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. Görüntüler göre, yoldan geçen 1 kişi bahçedeki köpeğe fark edip bahçeye doğru yöneldi. Ardından kapının demir parmaklıkları arasından elini köpeğe doğru uzatıp başını okşadıktan sonra tasmasından tutup kendine doğru çekmeye başladı. Köpeğin direnmesine rağmen köpeği demir parmaklıklar arasından zorla çeken şahıs köpeği alıp kaçtı. Sabah iş yerine geldiğinde köpeğini bulamayan Tankutalp Altınsoy, durumu polise bildirdi. Polis, güvenlik kamera kayıtlarından şüphelinin kimliğinin bulunması için çalışma başlattı. Köpeğinin bir an önce bulunmasını isteyen Tankutalp Altınsoy da "O benim canımdı. Bir an önce bulunsun." dedi. (DHA)

  • Nazlıcan

 

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Bakan Albayrak: 'FETÖ'cüleri gördüğüm yerde boğazlarım

SONRAKİ HABER

'Tek tip elbise’ dayatması protesto edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...