17 Ağustos 2017 09:51

Yarkadaş'tan Akaydın tepkisi: FETÖ soruşturmaları sulandı

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Mustafa Akaydın'a konuşmasından dolayı 'FETÖ' soruşturması açılmasına tepki gösterdi.

Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın’ın yaptığı bir konuşmadan ötürü hakkında “FETÖ Üyesi olmak” suçlamasıyla soruşturma açılması hakkında “Yargı talimatla hareket edince, akıl ve hukuk rafa kalkıyor” dedi.

Yarkadaş, “FETÖ soruşturmaları sulandı ve inandırıcılığını kaybetti. İlgisiz kişilerin FETÖ torbasına sokulması, soruşturmayı karartıyor. Yandaş medya da soruşturmanın karartılmasında önemli bir misyon üstleniyor” dedi

Akaydın üzerinden CHP’nin önce kriminalize, ardından ise marjinalize edilmeye çalışılacağını belirten Yarkadaş şöyle konuştu:  “Soruşturmayı açtıranlar da bu sözlerden örgüt üyeliği sonucu çıkmayacağını biliyor. Ancak onlar için önemli olan günü kurtarmak ve kendi ilişkilerini gizleyecek bir yol bularak hedef şaşırtmak. CHP ile FETÖ’yü aynı kefeye koyarak kendi suçlarını unutturmaya, hedef şaşırtmaya ve geçmişlerinden kurtulmaya çalışıyorlar.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bakan Çelik, Merkel’in açıklamasına, ‘talihsiz’ dedi

SONRAKİ HABER

Brezilya yerlilerinin hukuk zaferi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...