16 Ağustos 2017 01:07

Gaziosmanpaşa'da silahlı çatışma: 1'i polis 2 yaralı

Gaziosmanpaşa'da, boş bir işyerine ateş açan kişi ya da kişilere müdahale etmek isteyen polis ile sivil bir vatandaş silahla yaralandı.

Paylaş

Gaziosmanpaşa'da, daha önce kahvehane olarak kullanılan boş bir işyerine ateş açan kişi ya da kişilere müdahale etmek isteyen polis ile olayla ilgilisi olmayan sivil bir vatandaş silahla yaralandı. Şüpheli kişi ya da kişiler kaçarken, yaralanan komiser yardımcısı ve sivil vatandaşın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

Gaziosmanpaşa-Karlıtepe Mahallesi'nde gece saat 02:00 sıralarında Doğan Sokak'ta bulunan ve daha önce kahvehane olarak kullanılan boş bir dükkana gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bilinmeyen bir nedenle işyerine ateş açtı. Silah seslerine uyanan sokak sakinleri durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Bu sırada Gaziosmanpaşa Çocuk Büro Amirliği'nde görevli olan ve ismi öğrenilemeyen bir komiser yardımcısı ise kaçan kişileri görünce 'dur' ihtarında bulundu. Polisin 'dur' ihtarına uymayan şüpheli kişi ya da kişiler, kaçarken etrafa rast gelen ateş açtı. Açılan ateş sonucu komiser yardımcısı bacağından yaralanırken, o esnada sokakta olan ve ismi öğrenilemeyen bir vatandaş da göğsünden hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdaheleyi olay yerinde yaptıktan sonra komiser yardımcısını ve sivil vatandaşı ambulanslarla Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan komiser yardımcısı ve sivil vatandaşın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Polis ekipleri, yaşanan olay sonrası Doğan Sokak ve Yıldıztabya Caddesine olay yeri şeridi çekerek araç ile yaya geçişine kapattı. Polis ekipleri sokak ve cadde üzerinde çalışma yaparak boş kovan ile delil arama çalışması yaptı. Çalışması sonrası cadde ve sokak araç ile yaya geçişine açılırken, kaçan kişi ya da kişileri yakalamak için de çevrede geniş çaplı araştırma başlatıldığı öğrenildi. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kilo vermek için aç mı kalmalı, psikolojik destek mi almalı?

SONRAKİ HABER

TEM'de yoldan çıkan TIR köprüde asılı kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...