20 Temmuz 2012 11:42

Öcalan’a Özgürlük Platformu gazetecilerle bir araya geliyor

BARIŞ İçin Öcalan’a Özgürlük Platformu aralarında Türkiye’den gazetecilerin de  bulunduğu 37 ülkeden gazeteci ile bugün bir araya geliyor. Toplantıda PKK Lideri Abdullah Öcalan’a uygulanan tecrit ve Kürt sorununda yaşanan güncel gelişmeler değerlendirilecek.Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna, Avukat Er

Öcalan’a Özgürlük Platformu gazetecilerle bir araya geliyor
Paylaş

BARIŞ İçin Öcalan’a Özgürlük Platformu aralarında Türkiye’den gazetecilerin de  bulunduğu 37 ülkeden gazeteci ile bugün bir araya geliyor. Toplantıda PKK Lideri Abdullah Öcalan’a uygulanan tecrit ve Kürt sorununda yaşanan güncel gelişmeler değerlendirilecek.

Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna, Avukat Eren Keskin, Avukat Ayşe Batumlu, İnsan Hakları Savunucusu Hürriyet Şener, Batman Milletvekili Ayla Akat, TUHAD-FED Genel Başkanı Zübeyde Teker, Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel ve Siyasetçi Ayla Yıldırım’ın oluşturduğu Barış İçin Öcalan’a Özgürlük Platformu, bugün Öcalan’a uygulanan tecrit ve Kürt sorununda yaşanan gelişmeleri ele almak için 37 ülkeden gazeteci ile bir araya gelecek.

Cezayir Restoran’da saat 11.30’da yapılacak olan toplantıya ABD, Yunanistan, Almanya, İngiltere, Bulgaristan, Avusturya, İspanya, İran, Hollanda, Irak, Suriye ve Türkiye’den gazeteciler davet edildi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Başbakan’a facebook hakaretine hapis cezası

SONRAKİ HABER

Cegerxwîn’e yasak!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa