20 Temmuz 2012 11:00

‘Yolsuzluk var’ dedi hakkında fezleke hazırlandı

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kulkuoğlu’nun Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili ortaya koyduğu belge iddialarda ismi geçen Avukat Yakup Erikel’in talebi üzerine bu fezlekeyi hazırladı.‘KORKUM YOK’Ko

‘Yolsuzluk var’ dedi hakkında fezleke hazırlandı
Paylaş

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kulkuoğlu’nun Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili ortaya koyduğu belge iddialarda ismi geçen Avukat Yakup Erikel’in talebi üzerine bu fezlekeyi hazırladı.

‘KORKUM YOK’

Konuyla ilgili görüştüğümüz Kulkuloğlu, fezlekenin “sürpriz olmadığını” söyledi. Ortaya koyduğu iddialarla ilgili bir soruşturmanın açıldığını ve eylülün başında bir duruşma gerçekleşeceğini belirten Kulkuloğlu, şöyle konuştu: “Süreç devam ederken, adeta baskın basanındır anlayışıyla, arkalarına medya desteğini de almak için hakkımda sürekli suç duyurularında bulunuyorlar. Benim korkum yok. Başbakana bu vesileyle çağrımı bir kez daha yineliyorum. Başbakanın, benim ve Mustafa Elitaş’ın dokunulmazlıklarını kaldıralım ve yargılanalım. Kim suçlu kim değil herkes görsün. Ama bu çağrımı sürekli duymazdan geldiler.”

YOLSUZLUK İDDİALARI

CHP’li Kulkuloğlu’nun bazı belgelerle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve belediye çalışanlarının rüşvet ve yolsuzluğa bulaştığı iddialarını gündeme taşımıştı.

Kulkuloğlu’nun, ‘Yakup Erikel ismindeki bir avukatın sahte vekalet belgesiyle Hacı Ali Hamurcu’nun avukatlığını üstlendiği, duruşmalara katılmak için Kayseri’ye gittiğinde otel masraflarının Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığı ve avukatın Kayseri’de dillendirilen yolsuzluk olaylarını örtbas etmekle görevlendirildiği’ iddiaları sonrasında, Avukat Yakup Erikel, kendisine hakaret ve iftirada bulunulduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

FEZLEKE MECLİSE GÖNDERİLDİ

Bunun üzerine Kulkuloğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılması için bir fezleke hazırlandı ve Meclise gönderildi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Atık kumaştan yoğun üretim

SONRAKİ HABER

Başbakan’a facebook hakaretine hapis cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...