Esenyurt'ta bir kişi pompalı tüfekle çatıya çıktı

İstanbul Esenyurt'ta, pompalı tüfekle çatıya çıkan ve etrafa ateş eden bir kişi, yakınlarının ve polisin 3 saatlik uğraşının ardından aşağı indirildi.

15 Ağustos 2017 10:04
Paylaş

Esenyurt İnönü Mahallesi'nde bir kişi, elinde pompalı tüfekle bir binanın çatısına çıkarak etrafa ateş açmaya başladı. Kardeşleri ile yaşadığı mal paylaşımı anlaşmazlığı sebebiyle çatıya çıktığı iddia edilen kişi 3 saatlik uğraşın ardından aşağı indirilebildi.

Çatıdaki adamın kuzeni Beşir Üzel, "8'i erkek, 2'si kız 10 kardeşler. Bu apartman babadan kalma. 6 daireleri var. Ağabeyleri buradan Mesher'e daire vermedi. Ufak tefek tartışmalar yaşandı. Daire hakkını ağabeyleri vermeyince de böyle bir şey yaptı" dedi. 

Esenyurt İnönü Mahallesi'nde, saat 11.30 sıralarında 4 katlı bir binanın çatısına çıkan Mesher Üzel (35), elindeki pompalı tüfekle etrafa ateş açmaya başladı. İhbar üzerine bölgeye gelen çok sayıda polis ve özel harekat ekibi sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. Müzakereci polisin ve baba Hasan Üzel'in, Mesher Üzel'i ikna çabasından sonuç çıkmadı. 

Bu sırada itafiye ekipleri Üzel'in çatıdan atlama ihtimaline karşı binanın önüne hava yastığı açarak önlem aldı. Bir ambulans da tedbir amaçlı sokakta beklemeye başladı. 

3 saatin ardından özel harekat polisleri çatıya çıktı. Polisleri karşısında gören Üzel, namluyu çenesine dayayıp 2 kez tetiğe bastı. Tüfek patlamayınca Mesher Üzel, polislere teslim oldu. 

Çatıdaki adamın kuzeni Beşir Üzel, "8'i erkek, 2'si kız 10 kardeşler. Bu apartman babadan kalma. 6 daireleri var. Ağabeyleri buradan Mesher'e daire vermedi. Ufak tefek tartışmalar yaşandı. Daire hakkını ağabeyleri vermeyince de böyle bir şey yaptı" dedi. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

'Telafer'e operasyon başladı' iddiası

SONRAKİ HABER

Batman’da DBP'li 7 belediye meclis üyesi gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...