15 Ağustos 2017 09:29

Meteorolojiden İstanbul ve Giresun için yağış ve sel uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Giresun'da bugün, İstanbul'da ise yarın kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını ve heyelan oluşabileceğini açıkladı.

Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da yarın (16 Ağustos Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroli'nin açıklaması şöyle:

"İstanbul'da yarın sabah saatlerinden itibaren görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların orta kuvvette ve yer yer kuvvetli (10-30 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, trafikte aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır"

GİRESUN'DA KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Giresun çevrelerinde de kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarıda bulunularak, şöyle denildi:

"Yapılan son değerlendirmelere göre Giresun çevresinde devam eden yağışların bugün etkili olmaya devam ederek kuvvetli olması beklendiğinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım,vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Meteoroloji yine uyardı: Sağanak yağış geliyor

SONRAKİ HABER

Eren'in yaşadığı mahallenin muhtarı: Benden 2 kişi istediler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...