15 Ağustos 2017 09:05

'Arda Turan Galatasaray'da' iddiasını menajeri yalanladı

Galatasaray'ın Arda Turan'ı 1 yıllığına kadrosuna katma konusunda Barcelona'yla anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. Ancak menajeri iddiayı yalanladı.

Paylaş

Galatasaray'ın Arda Turan'ı Barcelona'dan 1 yıllığına kiralama konusunda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Ancak Turan'ın menajeri Ahmet Bulut iddiayı yalanladı.

MENAJER AHMET BULUT'TAN AÇIKLAMA

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut konuya dair beIN Sports'a yaptığı açıklamada "Arda Turan'ın Galatasaray'la anlaştığı yönündeki haberler gerçek dışıdır. Hakikaten şaşırdım. 1 sene kiralandı diyor medya. Barcelona le bir görüşmem olmadı. Barcelona bana takım bulmasını da söylemedi. Bu tamamen yanlış bir haberdir" dedi.

Galatasaray, altyapısından yetişen 30 yaşındaki Arda Turan, 2011'de Atletico Madrid'e, 2015'te ise Barcelona'ya transfer olmuştu.

Arda Turan, bu yaz Gazeteci Bilal Meşe'ye saldırısı sonrası kamuoyunun büyük tepkisini çekmiş ve milli takımı bırakmıştı.

Galatasaraylı Yönetici Cenk Ergün dün Arda Turan transferi konusunda "66 numaralı formamız boşta" yanıtını vermişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye kekik ihracatında tedarik sorunu yaşıyor

SONRAKİ HABER

CHP olası depremler konusunda araştırma önergesi verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa