15 Ağustos 2017 08:30

'Kandıra Yolunda geciken her dakika bir cana mal olabilir'

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, sık sık trafik kazalarının yaşandığı Kocaeli Kandıra Yolu ile ilgili açıklamada bulundu. 

Paylaş

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, daha önce de sık sık meclise taşıdığı ve bir türlü aşama kaydedilemeyen, sık sık trafik kazalarının yaşandığı Kandıra Yolu ile ilgili açıklamada bulundu. 

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Kocaeli'de sık sık trafik kazalarının yaşandığı Kandıra Yolu ile ilgili açıklamada bulundu. Son olarak ikisi çocuk 6 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından Kandıra yolunun bir an önce tamamlanması gerektiğini dile getiren Hürriyet, “Gecikilen her dakika bir cana mal olabilir” dedi. 

BAŞBAKAN YARDIMCISI OLDU, YOL YAPILAMADI

Kandıra yolunun bir an önce tamamlanması için sık sık mecliste çalışmalarda bulunduğunu dile getirerek, “Kandıra yoluyla ilgili çalışmaların hızlandırılmasını istediğimizde Fikri Işık Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanıydı. O zaman sözler verilmişti. Milli Savunma Bakanı oldu, sözler verilmeye devam edildi. Şimdi ise Başbakan Yardımcılığı görevine getirildi. Ancak bu süreç içerisinde o yol üzerinde meydana gelen trafik kazalarında bir azalma olmadı. Özellikle yaz aylarında saat başı üzücü bir trafik kazası yaşanmaya devam ediyor” dedi. Sadece 2017 yılında aynı yol üzerinde meydana gelen trafik kazalarında yedi insanın hayatını kaybettiğini, 33 kişinin de yaralandığını ifade eden CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu yolun yapılması geciktikçe, insanların canı tehlikede olacaktır. Özellikle yaz aylarında tatilci vatandaşlarımız ile kalabalıklaşan kışın ise kötü hava şartlarında kan bulaşan bu yolun bitirilmesi için gereken hassasiyetin gösterilmesi gerekiyor” açıklamasında bulundu. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Toprak altında kalan işçiyi arkadaşları kurtardı

SONRAKİ HABER

Fındık işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı: 11 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...