20 Temmuz 2012 10:07

BTS: Tazminat hakkımız adil ödensin

KESK’ e bağlı Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyeleri, havacılık tazminatlarının “adaletsiz” dağıtılmasına tepki göstermek için Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü önünde oturma eylemi yaptı.Oturma eyleminin ardından açıklama yapan BTS Genel Sekrete

BTS: Tazminat hakkımız adil ödensin
Paylaş

KESK’ e bağlı Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyeleri, havacılık tazminatlarının “adaletsiz” dağıtılmasına tepki göstermek için Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü önünde oturma eylemi yaptı.

Oturma eyleminin ardından açıklama yapan BTS Genel Sekreteri Nazım Karakurt, “Yıllardır havacılığı bir bütün olarak görmeyen yöneticilerin, görünürde modernlik, verimlilik, karlılık diye sundukları, gerçekte ise DHMİ’ nin işlettiği havaalanlarının özelleştirilmesinin bir parçasından başka bir şey olmayan bu strateji, havacılık tazminatlarının bu özelleştirme stratejisine uygun olarak dağıtılmasıyla artık açıkça ortaya çıkmıştır” dedi. Uygulamayla iş barışının bozulduğunu ifade eden Karakurt, gerekli değişiklikler yapılmadığı takdirde mücadelelerine devam edeceklerini duyurdu. BTS üyeleri Adana Hava alanında yapılan adaletsizliği protesto etti.  (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Tatvan Festivali sona erdi

SONRAKİ HABER

Gıda krizi kapı da mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...