14 Ağustos 2017 20:01

Şampiyonlar Ligi’nde Play Off heyecanı başlıyor

Şampiyonlar Ligi’nin son yolcularını belirleyecek olan Play Off turunda mücadele başlıyor. Günün maçı Hoffenheim-Liverpool.

Paylaş

Şampiyonlar Ligi Play Off maçlarında bugün ve yarın beşer müsabaka oynanacak. Günün ilk maçı Azerbaycan şampiyonu Karabağ Ağdam’la Danimarka şampiyonu FC Kopenhag arasında Türkiye saati ile 19.00’da yapılacak. 21.45’te Kıbrıs şampiyonu Apoel Nicosia, Çekya şampiyonu Slavia Prag’la, Portekiz ligini üçüncü tamamlayan Sporting Lizbon, Romanya ikincisi Steaua Bükreş’le, İsviçre ikincisi Young Boys, Rusya ikincisi CSKA Moskova ile karşılaşacak.

HOFFENHEIM LIVERPOOL’U AĞIRLIYOR

Günün maçı ise Almanya’da Hoffenheim’la Liverpool arasında. Geçtiğimiz yıl Bundesliga’yı dördüncü tamamlayan Julian Nagelsmann’ın öğrencileri, Alman Jürgen Klopp’un Premier Lig dörüncüsü Liverpool’u karşısında avantaj arayacak.

Stoperleri Niklas Süle’yi Bayern Münih’e, Fabian Schar’ı Deportivo’ya kaptıran Hoffenheim, Havard Nordtveit, Nico Shulz ve Justin Hoogma gibi takviyeler yaptı. Serge Gnabry’i Bayern Münih’ten kiralayan Alman ekibi, hücumda Gnabry ile birlikte Andrej Kramaric, Nadiem Amiri ve Kerem Demirbay’a güveniyor.

FIRMINO, ESKİ TAKIMINA KARŞI

Premier Lig’de ilk haftada Watford’la deplasmanda 3-3 berabere kalan Liverpool, güçlü hücumuna rağmen defansif zaaflarıyla dikkat çekti. Barcelona’ya gitmek isteyen Philippe Coutinho’nun sahaya çıkması beklenmezken Hoffenheim karşısında Liverpool’un en önemli kozları Mohamed Salah, Sadio Mane ve Roberto Firmino’dan oluşan hücum hattı olacak. Firmino, bugünkü rakibi Hoffenheim’da 5 yıl forma giymiş ve başarılı performansıyla 2015/16 sezonunda Liverpool’un yolunu tutmuştu.

Rhein-Neckar Arena’da oynanacak maç 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak.

YARININ PROGRAMI

Şampiyonlar Ligi Play Off turunda yarın oynanacak maçların programı şöyle: 21.45: Celtic- FC Astana * Hapoel Beer Sheva-Maribor * Başakşehir-Sevilla * Napoli-Nice * Olympiakos-Rijeka.  Maçların rövanşı 22-23 Ağustos’ta oynanacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

176 mülteci GGM’ye götürüldü

SONRAKİ HABER

Güney Kore’den Trump’a: Sorumlu davran

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...