14 Ağustos 2017 12:27

Rumeli Feneri'nde ormanlık alanda yangın 

Rumeli  Feneri'nde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kontrol altına alınan yangında 2 hektar orman zarar gördü.

Paylaş

Rumeli  Feneri'nde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına  Sarıyer, Maden ve Kemerburgaz itfaiye ekipleri ile havadan da iki helikopterler müdahale etti. Yapılan müdahalelerle kontrol altına alınan yangında iki hektar ormanlık alan zarar gördü.

Sarıyer Rumeli Feneri Marmaracık Koyu Mevkii'ndeki ormanlık alanda saat 15.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Sarıyer, Maden, Kemerburgaz itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak  için büyük çaba sarf etti. Yangının geniş alanlara sıçramasını önlemek için itfaiye helikopteri ve Orman Bakanlığı'na ait yangın söndürme helikopteri yangına müdahale etti. Yangın havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık iki hektar ormanlık alan zarar gördü. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Cassini, Satürn’ün gazından aldı

SONRAKİ HABER

RTÜK’te HDP’li üye kalmayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...