14 Ağustos 2017 09:59

Uzaklaştırma kararına rağmen kadını yaraladı

Eskişehir'de evden uzaklaştırma kararı bulunmasına rağmen kadını eve gelerek yaraladı.

Paylaş

Eskişehir'de, evden uzaklaştırma cezası bulunan 42 yaşındaki A.A., eşi 43 yaşındaki D.A.'yı boynundan ve kolundan bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alındı. A.A., suçlamaları kabul etmeyerek, eşinin kendi kendini yaraladığını öne sürdü.
 
Olay, dün saat 21.00 sıralarında Huzur Mahallesi'nde meydana geldi. 3 ay evden uzaklaştırma cezası bulunan A.A., konuşmak için gittiği evde eşi D.A. ile tartıştı. Tartışmanın ardından D.A., boynundan ve kolundan bıçakla yaralandı. 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan D.A.'nın sağlık durumunu iyi olduğu belirtildi.
 
Olay, yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan A.A., eşini kendisinin bıçaklamadığını öne sürerek, "Onunla konuşmaya gitmiştim. Tartışma sırasında eline bıçak alarak boğazına dayadı. İntihar edeceğini söyleyince ben de elindeki bıçağı almak istedim. Boğuşma sırasında elindeki bıçakla kendini yaraladı" dedi. Yetkililer, A.A.'nın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi. (Eskişehir/DHA)

 

{{329330}}

ÖNCEKİ HABER

Gazeteciler, Çelikkan'a özgürlük istedi

SONRAKİ HABER

Orman yangınlarına dikkat çekmek için Dersim'e gidiyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...