14 Ağustos 2017 04:57

Silifke'de 37 gündür kayıp olan Hollandalının cesedi bulundu

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Narlıkuyu'da 8 Temmuz tarihinde kaybolan Joey Hoffman'ın cesedi bulundu.

Paylaş

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Narlıkuyu'da 8 Temmuz tarihinde ortadan kaybolan 22 yaşındaki Hollandalı Joey Hoffman'ın cesedi bulundu.

Hoffman'ın cesedinin kaybolduğu bölgeye çok yakın bir yerde kuru dere yatağında bulunduğu bildirildi.

Hollandalı sigortacı Joey Hoffman, Hollandalı arkadaşı 34 yaşındaki Björn Breukers ve Tarsuslu eşi 26 yaşındaki Derya Ün Breukers ile birlikte 8 Temmuz'da Narlıkuyu'ya arazi satın almak üzere geldi.

Bölgede dağlık alanda arazi bakan 3 arkadaştan, Derya ile eşi Björn Breukers iddiaya göre ayrılıp geldikleri yoldan geri dönüşe geçti. Hoffman ise, "Ben tırmanamam, aşağı yola doğru gideceğim" diyerek ayrıldı. O günden sonra da izine rastlanılmadı.

ÖNCEDEN ARANAN BÖLGEDE BULUNDU

37 günden bu yana 80 kişilik ekip tarafından aranan kayıp Hollandalı Joey Hoffman'ın cesedini, Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 3 gün önce getirilen ve arama çalışmalarına katılan kadavra arama köpekleri 'Endi' ve 'Obert' buldu. Bugün saat 06.00'da bölgede kadavra arama köpekleri ile arama çalışmalarına başlayan ekipler, 08.00 sıralarında Joey Hoffman'ın cesedine daha önce arama yapıldığı belirtilen bölgede ulaştı. Kayalık ve sarp bölgedeki cesedin çürüdüğü ve Hoffman'ın kaybolduğu günlerde ölmüş olabileceği belirtildi.

CESET OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

Hollandalı Joey Hoffman'ın cesedi, Cumhuriyet Savcısı eşliğinde yapılan incelemenin ardından bulunduğu dere yatağından ceset torbasında konuldu. Ölüm nedeninin tam olarak belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet Savcısı, bölgedeki incelemelerin tamamlandığını soruşturmanın devam ettiğini söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Muğla bir kez daha 4.8'le sallandı

SONRAKİ HABER

Gazetelerde 'Ne Var Ne Yok?' - 14 Ağustos 2017 Pazartesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...