14 Ağustos 2017 01:10

Galatasaray, Kayserispor'u ağırlıyor

Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray, Kayserispor’u konuk edecek. Müsabaka Türk Telekom Stadı'nda 21.45'te başlayacak.

Paylaş

Süper Lig’in 2017-18 sezonunun ilk haftasında Galatasaray, Kayserispor’u konuk edecek. Bugün Türk Telekom Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak müsabakada hakem Halis Özkahya düdük çalacak. 

İki takım lig tarihinde 43’üncü kez mücadele edecek. Geride kalan 42 maçta Galatasaray 25, Kayserispor 3 galibiyet alırken 14 maç ise eşit skorla sonuçlandı. Galatasaray, Kayserispor’la evinde oynadığı son maçı 2-1 kaybetmişti.

SELÇUK VE YASİN’İN DURUMU BELİRSİZ

Galatasaray’da Selçuk İnan ve Yasin Öztekin’in Kayserispor maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Tedavileri devam eden oyuncuların durumu sağlık heyetinin verdiği rapora göre netlik  kazanacak.

Galatasaray’ın ilk 11’inde yeni transferlerden Younes Belhanda, Bafetimbi Gomis, Badou Ndiaye, Fernando, Maicon ve Mariano’nun yer alması bekleniyor. Sezona Asamoah Gyan, Fernando Boldrin, Dejan Meleg ve Christian Sapunaru’nun da aralarında olduğu 16 transferle giren Kayserispor da yepyeni bir 11’le sahada olacak.

TFF 1. LİG’DE TEK MAÇ

TFF 1. Lig’de ilk hafta maçları bugün Elazığspor ile Altınordu arasında yapılacak maçla tamamlanıyor. Müsabaka saat 20.00’de başlayacak. 

AVRUPA’DA PAZARTESİ MESAİSİ

Portekiz Premier Lig’de 2. hafta iki maçla sona eriyor. Günün ilk maçı Türkiye saati ile 21.00’de Estoril ile Vitoria Guimaraes arasında yapılacak. 23.00’te ise son şampiyon Benfica sahne alıyor. Rui Vitoria’nın öğrencileri Chaves deplasmanında üç puan arayacak.

Almanya’da ise kupa maçlarına devam edilecek. 1. turda günün öne çıkan maçları Hansa Rostock-Hertha Berlin ve Duisburg-Nürnberg.(SPOR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

% 3: Brezilya’dan bir adaletsizlik anlatısı

SONRAKİ HABER

Kurbağa yuva yapmış manda sırtına

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...