12 Ağustos 2017 13:21

Deniz Öyküleri, Tarık Dursun K.’nin anısını yaşatıyor

Foça Belediyesinin 6. kez düzenlediği ve Tarık Dursun K.’ye ithaf edilen 'Deniz Öyküleri Ödülleri', gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Paylaş

Foça Belediyesince bu yıl 6’ncı kez düzenlenen ve 2 dönemdir 11 Ağustos 2015 tarihinde aramızdan ayrılan Yazar ve Sanat İnsanı Tarık Dursun K.’ye ithaf edilen “Deniz Öyküleri Ödülü” için yapılan tören gerçekleştirildi. Foça Belediyesi Tarık Dursun K. Deniz Öyküleri Yarışmasında dereceye giren yazarlar için Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde bir ödül töreni düzenlendi.

2017 Foça Belediyesi Tarık Dursun K. Deniz Öyküleri Ödülünde “Ne Oldu Sana Amiral” isimli öyküsüyle birinci olan Esma Zafer Ertan’a ödülünü, Foça Belediye Başkan Vekili Beyhan Türker takdim etti. “Kunduz Kürk” isimli öyküsüyle İkinci olan Emel Dinseven’e Seçici Kurul Üyesi Hidayet Karakuş ve “Güneşin Denize Girme Vakti” isimli öyküsüyle Üçüncü olan İbrahim Ergin’e ise Seçici Kurul Üyesi Ahmet Önel ödülünü takdim etti.

‘DENİZ ÖYKÜLERİNE DAHA SIKI SARILMAMIZI BEKLİYORUM’

Yarışmanın Jüri Başkanı Şair ve Yazar Hüseyin Yurttaş, konuşmasında Deniz Öyküleri Ödülü’nün Foça’ya çok yakıştığını belirtti. 2017 Foça Belediyesi Tarık Dursun K. Deniz Öyküleri Ödülü’nün Birincisi Esma Zafer Ertan ise; Tarık Dursun K.’nin ismini gündemde tutan ve anısını yaşatan bir yarışma düzenledikleri için herkese teşekkür etti. Ertan “Çok teşekkür ederim. Başarılı olduğum için çok mutluyum. Bu yarışmaya ikinci katılışım, bu sefer kısmet oldu” dedi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Heykeltraş Aktürk: Çamuruma artık kadın ile can veriyorum

SONRAKİ HABER

Türkiye’nin ilk sosyal medya festivali #Hashtag başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...