12 Ağustos 2017 10:28

Uluer'in tedavisi sürüyor, arkadaşları hastane önünde

Bir süredir karaciğer sorunu ile tedavi gören Dev-Genç eski başkanı Bülent Uluer’in Acıbadem Kozyatağı hastanesindeki tedavisi sürüyor.

Paylaş

Bir süredir karaciğer sorunu ile tedavi gören 78 kuşağının gençlik önderlerinden ve  Dev-Genç eski başkanı Bülent Uluer’in  Acıbadem Kozyatağı hastanesindeki tedavisi sürüyor.

Doktorlar tarafından verilen bilgiye göre yoğun bakım ünitesinde tetkik ve tedavisi devam eden Uluer'in Her iki akciğerinde yoğun enfeksiyonu var. Solunum cihazı desteği alan Uluer’in tansiyonu ilaçlarla destekleniyor. Uyutulan Uluer’in mevcut riskleri devam ediyor.

Bülent Uluer’in kızı Şermin Karakocaoğlu yaptığı açıklamada, ailesi tarafından arkadaşları ve kamuoyuna düzenli olarak bilgi verileceğini ifade ederek, “Ailesi olarak Bülent Uluer'e göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alakaya, ziyaretler yapılarak ve telefonla arayıp  iletilen tüm güzel dilekler için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bülent Uluer adına herkese bin selam olsun” dedi.

Perşembe günü öğlen saatlerinde evinde rahatsızlanan  ve bilinç kaybı yaşamaya başlayan Bülent Uluer, hastaneye kaldırılarak midesine  endeskopi yapılmış, akşam üzeri de  Kozyatağı Acıbadem Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı.

Bülent Uluer için arkadaşları adeta hastane önünde nöbet tutuyor. (HABER MERKEZİ) 
 
 

ÖNCEKİ HABER

Van’daki Vicdan ve Adalet Nöbeti’nde söz kadınlardaydı

SONRAKİ HABER

TDİ: Tek tip FETÖ'cülere değil tüm topluma dayatmadır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...