11 Ağustos 2017 19:49

Başakşehir, Bursaspor'u tek golle mağlup etti

Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk maçında Medipol Başakşehir, Bursaspor'u Elia'nın 21. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

Paylaş

Süper Lig'de 2017-2018 İlhan Cavcav sezonunun perdesi Medipol Başakşehir ile Bursaspor arasında oynanan maçla açıldı.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.45'te başlayan mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çaldı. Karşılaşmada Medipol Başakşehir'in golünü 21. dakikada Visca'nın pası ile sağ çaprazda buluşan Elia kaydetti. 

Medipol Başakşehir, yeni sezonun ilk maçına 4 eksik ile çıktı. Slovenya'da yapılan kampta sol ayak bileği kırılan ve ameliyat edilen Aurelien Chedjou ve adalesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Egemen Korkmaz ile Mehmet Batdal, Bursaspor maçında forma bulamadı.  

Bursaspor'da ise geçtiğimiz sezondan sakatlıkları süren ve ameliyat olan Furkan Özçal, Serdar Kurtuluş ve Emre Taşdemir'in yanı sıra yeni sezon çalışmalarında sakatlanan Bilal Kısa ise Onur Atasaray, yeni sezonun ilk deplasmanında takımdaki yerlerini alamadı.

PAUL LE GUEN'İN İLK RESMİ MAÇI

Bursaspor'un Fransız teknik direktörü Paul Le Guen, Medipol Başakşehir mücadelesi ile ilk resmi maçında yeşil-beyazlı taraftarların önünde takımın başında yer aldı.

STAT DOLMADI

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan yeni sezonun ilk maçına beklenen ilgi gösterilmedi. Medipol Başakşehir ile Bursaspor arasında 17 bin 500 kişilik statta oynan açılış maçına her iki takım taraftarlarının yoğun katılımı bekleniyordu ancak ev sahibi ekipten yaklaşık 6 bin, konuk ekipten ise 500 kadar taraftar takımlarına desteğe geldi.

Takımların kadroları ise söyleydi:

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Epureanu, Attamah, Clichy, Mahmut Tekdemir, Gökhan İnler, Visca (Dk. 72 Tunay Torun), Mossoro (Dk. 72 Cikalleshi), Elia, Adebayor (Dk. 89 İrfan Can)

Bursaspor: Harun Tekin, Barış Yardımcı (Dk. 82 Jorquera), Ekong, Titi, Aziz Eraltay, Agu (Dk. 84 Furkan Soyalp), Badu, John (Dk. 65 Kubilay Kanatsızkuş), Batalla, Deniz Yılmaz, Stancu (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ramil Guliyev altın madalyasını aldı

SONRAKİ HABER

Nilüfer Müzik Festivali'nde Duman sahne aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa