11 Ağustos 2017 18:01

Kalem üretimi yapılan işyerinde patlama: 3 yaralı

Afyon Sandıklı’da keçeli kalem üretimi yapan atölyede patlama meydana geldi 1'i ağır 3 işçi yaralandı.

Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde keçeli kalem üretimi yapılan atölyede meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı.

Sandıklı Yeni Sanayi Sitesi 24'üncü Blok'ta Hasan Arısoy'a ait keçeli kalem üretimi yapılan işyerinde saat 17.00 sıralarında boya ve kimyasalların parlaması sonucu patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte yangın çıktı. Patlamada işçilerden 26 yaşındaki Arif Tanrıkulu, 19 yaşındaki Ali Osman Yıldırım ve 14 yaşındaki Muhammet Yıldırım yaralandı.

İhbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralılar ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan, durumu ağır olan Arif Tanrıkulu, buradaki ilk müdahalesinin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 

Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, atölyedeki boya ve diğer yanıcı maddelerin tutuşması nedeniyle güçlük yaşadı. AFAD ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarda iş makinesiyle bir kısmı yıkılan atölyedeki yangın, yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı.

Atölyenin yakınında işyeri bulunan 56 yaşındaki İbrahim Irmak, “Çalıştığım sırada büyük bir patlama meydana geldi. Parçalar bize doğru fırladı. Yaralanan bir kişinin kendi imkanları ile dışarı çıktığını gördüm. Hemen yaralıya yardım ettik. Ardından ilk yardım ekiplerine durumu bildirdik" dedi. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Tutuklu Cumhuriyetçiler: Tek tip kıyafet asla giymeyiz

SONRAKİ HABER

Beşiktaş'ın yeni transferi Medel İstanbul’a geldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...