11 Ağustos 2017 15:28

Maçka'da çatışma: 1 başçavuş, 1 sivil hayatın kaybetti

Trabzon’un Maçka ilçesinde çıkan çatışmada  Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ve 15 yaşındaki Eren Bülbül hayatını kaybetti.

Paylaş

Trabzon’un Maçka ilçesindeki PKK saldırısında Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ve 15 yaşındaki Eren Bülbül hayatını kaybetti.

Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında çıkan çatışmada ağır yaralanan Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 15 yaşındaki Eren Bülbül de yaşamını yitirdi. Yaralı bir askerin de tedavisi sürüyor.

Çatışmada hayatını kaybeden çocuğun Jandarmaya yer göstermek için orada götürüldüğü bildirildi.

Çatışma sonrasında bölgede operasyon başlatıldı.

  • 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün askere PKK'lilerin bulunduğu yeri göstermesi için olay yerine götürüldüğü öğrenildi

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan çatışmayla ilgili Valilik tarafından yapılan açıklamada "Maçka ilçemiz kırsalında devam etmekte olan operasyon çerçevesinde; evden erzak çalma olayı ve bunun terörist unsurlarca yapılmış olabileceği ihtimaline binaen bahsi geçen ev civarında sürdürülen inceleme sırasında güvenlik kuvvetlerimize yardımcı olmakta iken terörist unsurlarca yapılan hain saldırı sonucu yaralanan sivil vatandaş ile aynı saldırıda yaralanan jandarma astsubay kıdemli başçavuş, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehadet mertebesine erişmişlerdir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerimize ve milletimize başsağlığı dileriz." denildi. (TRABZON)

ÖNCEKİ HABER

TGC’den tutuklu Cumhuriyet yazarlarına ziyaret

SONRAKİ HABER

Giuliano, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...