11 Ağustos 2017 14:59

Bodrum'da çöplük yangını

Bodrum'da katı atık depolama alanında başlayan yangın, ormanlık alana da sıçradı, orman yangını söndürüldü, çöplükteki yangın sürüyor.

Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki katı atık depolama alanında başlayan yangın, ormanlık alana da sıçradı, orman yangını söndürüldü, çöplükteki yangın sürüyor 

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki katı atık depolama alanında başlayan yangın, ormanlık alana da sıçrayınca paniğe neden oldu. Ekiplerin hızlı müdahalesi ile ormanlık alandaki alevler söndürülürken, çöplükteki yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

Bodrum'un Yokuşbaşı Mahallesi'ndeki katı atık depolama alanında bugün saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Ekipler, gaz sıkışmasından kaynakladığı sanılan ve yanan çöplerin uçuşması nedeniyle çevreye yayılan yangına müdahale etmekte zorlandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin müdahale ettiği yangın için, Bodrum Orman İşletme Şefliği ekipleri de alana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında yangın, ormanlık alana da sıçradı. Orman ve itfaiye ekipleri yanan ormanlık alana köpük sıkarak, alevleri kontrol altına aldı. Çöplük alanda çıkan ve kontrol altına alınamayan yangını söndürmek için ekiplerin çalışmaları devam ediyor. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Özgürlükçü Demokrasi çalışanları Aşan ve Çiftçi serbest

SONRAKİ HABER

Mısır’ın Mahalla kentinde 16 bin işçi grevde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...