11 Ağustos 2017 11:43

Fenerbahçe'de Soldado imzaladı, Giuliano yolda

Fenerbahçe Brezilyalı hücuma dönük orta saha oyuncusu Giuliano ve İspanyol golcü Roberto Soldado'nun transferine dair açıklama yaptı.

Paylaş

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Giuliano'nun kiralanması konusunda görüşmelere başladığını açıkladı. Fenerbahçe, Roberto Soldao ile de 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Giuliano Victor De Paula ve takımı Zenit ile oyuncunun kulübümüze kiralık olarak transferi konusunda görüşmelere başlamıştır."

Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncunun saat 18.30'de geleceğini belirtirken "Giuliano Victor De Paula, bu akşam saat 18:30'da İstanbul'a gelecek, sağlık kontrolünden geçecek ve görüşmelere burada devam edilecektir." ifadeleri kullanıldı.

SOLDADO'DAN 2+1 YILLIK 'EVET'

Öte yandan bir açıklama daha yayınlayan Fenerbahçe, Roberto Soldao ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz, İspanyol forvet  Roberto Soldado ve kulübü Villarreal ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun kulübümüze transferi konusunda her konuda anlaşma sağlamıştır.

32 yaşındaki forvet ile 2 + 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

İspanyol futbolcu Roberto Soldado ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz.

Futbolcumuz Roberto Soldado’nun imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde duyurulacaktır." (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

#NuriyeSemih

SONRAKİ HABER

Osman Baydemir: Adalet mücadelesi önünde set olamazsınız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...