11 Ağustos 2017 09:53

‘Arzum Özbey intihar etmedi, öldürüldü' iddiası

Hiç tanımadığı Hakan Kara ile imam nikahıyla evlendirilen Arzum Özbey'in intihar etmediği, öldürüldüğü öne sürüldü.

Paylaş

Urfa’da 8 ay önce hiç tanımadığı Hakan Kara ile imam nikahıyla evlendirilerek Bursa’ya giden Arzum Özbey’in intihar etmediği, cinayete kurban gittiği iddia edildi. Sürekli şiddet ve baskıya maruz kalan Özbey’in babası Salih Özbey, görgü tanığının “Darbedildikten sonra denize itildi” şeklinde ifade verdiğini aktardı.

Geçtiğimiz salı günü Gebze-Topçular arasında sefer yapan feribottan denize atlayarak intihar ettiği iddia edilen ve memleketi Urfa’da toprağa verilen Arzum Özbey’in cinayete kurban gittiği ileri sürüldü. İmam nikahlı eşi Hakan Kara ile feribotun güvertesine çıktıktan sonra tartıştığı ve bu esnada denize atlayarak intihar ettiği iddia edilen 25 yaşındaki Özbey’in babası Salih Özbey, kızının adli suçtan 20’den fazla kaydı bulunan damadı tarafından öldürüldüğünü iddia etti.

Dihaber’e konuşan baba Özbey şöyle dedi: “Cinayet sonrası görgü tanığının jandarmada verdiği ifadede şahsın kızımı darbederek tartıştığı ve sonra iterek denize düşürdüğü yönünde. Suç duyurusunda bulundum. Şizofren olduğu söyleniyor. Ancak ailesi bu raporun sahte olduğunu söyledi. O raporun arkasına saklanarak işlediği suçlardan kurtulmaya çalışıyor. Bir gün önce de kızımı darbetmiş. Otopsi raporuna da yansıdı. Hâlâ vücudunda morluklar vardı.” diye konuştu. Diğer yakınları ise Özbey’in yaşamını yitirmeden bir ay önce ailesine “Şiddet görüyorum” dediğini aktardı. Özbey’in İstanbul’da yapılan otopsisinde de vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar olduğu belirlendi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

CHP'li vekiller: Şirince'yi yok etmenize izin vermeyeceğiz

SONRAKİ HABER

Tarsus Cezaevindeki ihlaller Meclis gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...